Barselona bojkotuje zbog suđenja

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona bojkotuje zbog suđenja

Barselona će bojkotovati sastanak u organizaciji Španske fudbalske federacije na kojem će biti doneta odluka o mestu odigravanja finala Kupa kralja.

Razlog protesta šampiona Španije, Evrope i sveta je loše suđenje ove sezone, saopštio je katalonski klub.

"Odlučili smo da ne prisustvujemo sastanku i upozorimo da u Španskoj federaciji niko ne uzima u obzir naše objektivne argumente, nego se isključivo oslanjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na odluke sudijske organizacije", izjavio je portparol Barselone Toni Frfeiksa.

Kulminacija nezadovoljstva u Kataloniji bio je crveni karton koji je Đerar Pike dobio minulog vikenda u pobedi protiv Sportinga iz Hihona 3:1. Štoper Barselone je posle meča izjavio da mu je sudija Karlos Velasko Karbaljo zapamtio što je u poluvremenu prigovarao zbog nedosuđenog penala nad Kejtom.

S druge strane, sastanak koji je zakazan za utorak uveče u Madridu je važan pošto Barselona i Atletik Bilbao već jednom nisu mogli da se dogovore o mestu odigravanja finala Kupa kralja, pa je sve realnija opcija da će se domaćin odrediti žrebanjem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.