Barsa u cajtnotu, Liverpul odbio i treću ponudu! Ni 125.000.000 nije dovoljno

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa u cajtnotu, Liverpul odbio i treću ponudu! Ni 125.000.000 nije dovoljno

Jasno je da Redsi ne žele da prodaju Brazilca

Nadao se Filipe Kutinjo da će ga na Enfildu razumeti. Da će mu, za adekvatno obeštećenje naravno, dozvoliti da pojuri svoj fudbalski san na stadionu Kamp Nou. Ali posle saopštenja u kome je istaknuto da se ponude za Brazilca neće ni uzimati u razmatranje i Redsi su u škripcu. Ako bi poklekli, kako bi to objasnili navijačima? Međutim, taj problem u koji je - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svesno ili ne - zapala uprava Liverpula krajnje je ništavan u odnosu na muke čelnika Barselone. Prošlo je već dve nedelje, a Ernesto Valverde  nema zamenu za Nejmara. I sve je manje izgleda da će to biti Kutinjo, jer Redsi su odbili i treću Barsinu ponudu.

Ovaj put, vrednu čak 125.000.000 evra!

MOZZART KVOTE

(1,45) Liverpul (4,50) Kristal Palas (7,00)

Subota, 16.00

Tek da podsetimo, prva je iznosila 80.000.000, druga okruglo 100.000.000, a uz svaku su išli i unosni bonusi za Kutinjove partije u katalonskom gigantu. Međutim, Redsi su za sada dosledni - ovog leta nema pregovora.

(1,25) Barselona (6,50) Betis (10,0)

Nedelja, 20.15

Problem je samo što Barselona nema kud. Čak i ako bi uspela da dovede Usmana Dembelea iz Barselone utisak je da bi to bila samo utešna nagrada. Ipak to nije Nejmarov nivo. Nije ni Kutinjo možda, ali je barem bliži tom idealu.

Samo da prošle sezone nije potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Liverpulom. U kome, da podvučemo, nema otkupne klauzule.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.