Barsa raskinula saradnju sa Zubizaretom

Izvor: Radio 021, 05.Jan.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa raskinula saradnju sa Zubizaretom

Španski fudbalski prvoligaš Barselona otpustila je sportskog direktora Andonija Zubizaretu, a zbog toga je ostavku podneo i dugogodišnji kapiten i član uprave Karles Pujol.

Zubizareta je postao sportski direktor 2010. godine, kada je na čelo kluba došao Sandro Rosel, koji je otišao nakon problema sa transferima.

"Predsednik Barselone Djozep Marija Bartomeu odlučio je da raskine ugovor sportskog direktora Andonija Zubizarete. Predsednik želi da se u ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kluba zahvali Zubizareti na njegovom doprinosu, posvećenosti i profesionalizmu tokom četiri godine na funkciji", navodi se u saopštenju kluba.

Zubizareta je bio golman Barselone od 1986. do 1994. godine i zabeležio je više od 400 nastupa za katalonski klub.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.