Bane i Džeko protiv Ronalda i Mesija

Izvor: RTS, 20.Dec.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane i Džeko protiv Ronalda i Mesija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović i "bosanski dijamant" Edin Džeko u konkurenciji za najpopularnijeg fudbalera planete. U izboru, u kojem glasanje traje do 3. januara, pored balkanskog dvojca još i Mesi, Ronaldo, Falkao...

Branislav Ivanović i Edin Džeko prošli su u drugi krug u izboru Internacionane federacije za fudbalsku istoriju i statistiku (IFFHS) za najpopularnijeg fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << planete.

Glasanje traje do 3. januara na zvaničnom sajtu organizacije, a osim Ivanovića i Džeka iz Evrope su u konkurenciji Kristijano Ronaldo, Franečsko Toti, Miroslav Klose, Jevhen Konopljanka, Henrik Miktarijan i Lorik Cana.

Nije se moglo bez Lionela Mesija, koji je zajedno sa Radamelom Falkao takođe u konkurenciji, naravno igrača iz Južne Amerike. Mesta je bilo i za Hozea Gerera, koji je nedavno Korintijansu doneo titulu prvak sveta.

Zanimljivo je da Okeaniju predstavlja samo Tim Kejhil.

Svoj glas za najpopularnijeg fudbalera planete možete dati ovde.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.