Bane Ivanović: Selektor je selektor!

Izvor: NaDlanu.com, 05.Mar.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Ivanović: Selektor je selektor!

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je danas da reprezentativci vide Ljubinka Drulovića kao selektora i da ih ne zanima da li je on trajno rešenje ili vršilac dužnosti.

"Što se igrača tiče, funkcija ne postoji. Da li je privremeni ili na dug vremenski period, on je za nas selektor. Mora da postoji ogromno i maksimalno poštovanje i što se tog dela tiče, nema nikakvih problema", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare. Drulović će >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na klupi Srbije debitovati u 20.45 na prijateljskoj utakmici protiv Irske u Dablinu, a kapiten Ivanović je kazao da smatra da time počinje kvalifikacioni ciklus. "Greške iz prethodnih kvalifikacija su nam sigurno pomogle da naučimo i budemo bolji. Postoji dosta malih stvari koje treba da popravimo, ali to je sve na nama. Imamo dovoljno vremena i najvažnije je da početak kvalifikacija dočekamo spremni", rekao je Ivanović. Po njegovim rečima, entuzijazam uvek postoji kada se igra za reprezentaciju, a plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj biće pravi izazov. "Nemamo pravo na grešku, sve je na nama i to moramo da pokažemo na terenu", dodao je kapiten. Ivanović je kazao da je reprezentaciji veoma bitna i podrška medija. "Imamo dobru i jaku ekipu, odličnu grupu u kojoj možemo da se takmičimo. Sve je na kvalitetu koji moramo da pokažemo. Svi zajedno krećemo u jedan novi, uspešan ciklus", kazao je Ivanović. Njegov zamenik Aleksandar Kolarov rekao je da Srbija nije fudbalska velesila i da svaku utakmicu mora da doživi kao takmičarsku. "Svaki put kada igramo za reprezentaciju, imamo entuzijazam, a sada imamo i novog selektora. On je naš šef i daćemo maksimum... Pripremaćemo se da igramo najbolje moguće", rekao je Kolarov.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Drulović: Pobedili smo odličnog protivnika

Izvor: Akter, 06.Mar.2014, 00:47

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je da su njegovi izabranici pobedili u Dablinu odličnog protivnika

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.