Baloteli se izvinio Interu

Izvor: RTS, 01.Apr.2010, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli se izvinio Interu

Mladi fudbaler Intera "spustio loptu". Obožavam fudbal i želim da igram, izvinjavam se svima, rekao Baloteli. Murinjo odlučuje o sudbini mladog reprezentativca.

Iako su svi već pomislili da su kontroverznom fudbaleru Intera Mariju Baloteliju odbrojani dani u šampionu Italije, mladi reprezentativac se izvinio klubu zbog situacije koju je izazvao, iako na zvaničnom sajtu milanske ekipe nisu navedeni razlozi zbog čega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Mladi fudbaler je već mesecima glavna vest sportskih časopisa, ali ne zbog zasluga na terenu, već ponašanja u javnosti, zbog čega su ga mnogi već prozvali "nestašnim momkom italijanskog fudbala".

"Izvinjavam se zbog situacije koju sam nedavno stvorio. Ja sam prvi ispaštao zbog toga, jer obožavam fudbal i želim da igram. Sada ću u tišini čekati kako bih mogao ponovo da budem koristan timu", rekao je 19-godišnji napadač.

Baloteli je prema izveštajima medija pre objavljivanja saopštenja razgovarao sa trenerom Žozeom Murinjom, koji ga je izostavio iz tima na prethodnih pet utakmica.

Da podsetimo, već nekoliko puta ove sezone je mladi reprezentativac Italije ulazio u otvoren sukob sa portugalskim trenerom. Odnosi između njih dvojice su kulminirali 14. marta, kada se pričalo čak i o fizičkom obračunu.

Više puta je ove sezone Baloteli "opleo" po Portugalcu, izjavljujući kako on nije dobar trener i da je ekipa sve uspehe ostvarila svojim kvalitetom i požrtvovanošću na terenu, a ne zaslugama Murinja.

Pored toga, fudbaler poreklom iz Gane se nepromišljeno slikao u dresu najljućeg rivala Milana, čime je razljutilo i Murinja i mnogobrojnu armiju navijača "nero-azura".

Narednu utakmicu Inter će igrati u subotu sa Bolonjom kada zbog kartona neće moći da računa na nekoliko igrača. Ostaje da se vidi da li je Murinjo oprostio mladost i ludost Balotelija, koji je ove sezone postigao sedam golova na 10 utakmica za Inter.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.