Baloteli ne može u Real Madrid!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli ne može u Real Madrid!

Fudbalski klub Milan odbio je ponudu Reala iz Madrida za napadača Marija Balotelija, pišu danas italijanski mediji.

Baloteli je u Milan došao iz Mančester sitija u januarskom prelaznom roku, a, po listu Korijere delo Sport, novi trener Reala Karlo Anćeloti je naredio svom klubu da napravi ponudu za italijanskog reprezentativca.

"Rosoneri", međutim, ističu da on nije na prodaju, kao i da ne postoji otkupna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << klauzula u njegovom ugovoru.

"Baloteli će biti prodat? Ne, za sada on neće ići, ali u fudbalu i oni koji nisu na prodaju pre ili kasnije idu na tržište", kazao je igračev agent Mino Raiola za Korijere delo Sport.

On je kazao da je Baloteli veoma srećan u Milanu i da za sada ne ide nigde.

"Možete biti sigurni da on za sada ne ide nigde, ali sutra... Ne znam. Veoma je teško klubovima iz Serije A da zadrže vrhunske igrače, jer je njhihov prihod samo trećina onog što mogu da zarade engleski ili italijanski klubovi", rekao je Mino Raiola.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Baloteli ne može u Real Madrid!

Izvor: Dzungla.org, 07.Jul.2013

Fudbalski klub Milan odbio je ponudu Reala iz Madrida za napadača Marija Balotelija, pišu danas italijanski mediji.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.