Baloteli: Italijanski fudbal je dosadan

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli: Italijanski fudbal je dosadan

Italijanski fudbaler u dresu Olimpika iz Marseja Mario Baloteli je svojevrsno opisao stil fudbala na Apeninskom poluostrvu.

- Italijanski fudbal je pun taktike i pomalo je dosadan - rekao je 28-godišnji fudbaler.

Na pitanje o mogućem povratku u Brešu, grad u kome je proveo detinjstvo, Baloteli je izrazio želju, ali neće se obistiniti u skorije vreme:

- Zaista nisam razmišljao o povratk u Italiju poslednjih meseci. Ali, ne krijem činjenicu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bih voleo da završim karijeru u Breši - rekao je Baloteli.

Baloteli je rođen u Palermu, u migrantskoj porodici iz Gane. Porodica se preselila u gradić Banjolo Mela u provinciji Breša. Sa tri godine je dat na starateljstvo paru iz mesta Konsesio u istoj administrativnoj oblasti, jer njegovi roditelji nisu imali dovoljno novca da se brinu o četvoro dece.

Sa 15 godina je debitovao za lokalni Lumezane i posle dve utakmice ga je doveo Inter. Usledili su Mančester Siti, Milan, Liverpul i Nica. Sredinom tekuće sezone je potpisao za Olimpik iz Marseja.

Sa reprezentacijom Italije je igrao u finalu Eura 2012. godine, na kom je bio član idealne postave.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.