Baloteli: Da mi neko dobaci bananu, ubio bih ga!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2012, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli: Da mi neko dobaci bananu, ubio bih ga!

Napadač fudbalske reprezentacije Italije i engleskog Mančester sitija Mario Baloteli rekao je da će napustiti predstojeće Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini ako ga navijači budu vređali na rasnoj osnovi, dodavši da bi "ubio" onoga koji bi mu na ulici dobacio bananu.

"Videćemo šta će se desiti na Evropskom prvenstvu... Ako dođe do rasizma odmah ću napustiti teren i vratiti se kući. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mi neko dobaci bananu na ulici završio bih u zatvoru, pošto bih ga ubio", rekao je Baloteli za časopis Frans fudbal.

Baloteli je rekao da se nada da će Evropsko prvenstvo proći bez problema.

"Živimo u 2012. godini i takve stvari su neprihvatljive. Rasizam jednostavno ne mogu da podnesem. Videćemo šta će biti, a nadam se da neće biti problema", istakao je italijanski napadač poreklom iz Gane.

Reprezentacija Italije učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Grupi C sa Španijom, Hrvatskom i Republikom Irskom, a utakmice će igrati u Poljskoj.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.