Balakov na klupi CSKA iz Sofije

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 14:22

Balakov na klupi CSKA iz Sofije

Bugarski stručnjak Krasimir Balakov od sledeće sezone biće novi trener fudbalera CSKA 1948 iz Sofije, prenose regionalni mediji.
Balakov je od maja do oktobra prošle godine radio kao selektor Bugraske, a funkciju je napustio posle poraza od Engleske od 6:0 u Sofiji u kvalifikacionoj utakmci za EVRO 2020.

Meč u Sofiji obeležili su i rasistički neredi bugarskih navijača, a zbog uvrede engleskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbalera, Evropski fudbalska unija (UEFA) kaznila je Fudbalski savez Bugarske sa 85.000 evra i utakmicu bez prisustva publike.
Balakov je jedan od najboljih bugarskih fudbalera svih vremena i član slavne generacije sa Mundijala 1994. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

CSKA ima novog trenera

Izvor: B92, 03.Jun.2020

Bugarski stručnjak Krasimir Balakov od sledeće sezone biće novi trener fudbalera CSKA 1948 iz Sofije, prenose regionalni mediji...Balakov je od maja do oktobra prošle godine radio kao selektor Bugraske, a funkciju je napustio posle poraza od Engleske od 6:0 u Sofiji u kvalifikacionoj utakmci za EURO...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.