Bajern suspendovao Manea

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 15:57

Bajern suspendovao Manea

Fudbalski klub Bajern privremeno je suspendovao senegalskog reprezentativca Sadija Maneac, prenosi "Bild".

Mane je posle poraza od Mančester sitija (0:3) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona u svlačionici udario saigrača Liroja Sanea

Nemački mediji podsećaju da su se Mane i Sane verbalno sukobili u finišu meča u Mančesteru posle jedne neuspele akcije, a onda je sve eskaliralo u fizički obračun kad su ušli u svlačionicu. Ostali igrači Bajerna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sprečili su ozbiljniji incident.

Nemački mediji navode da su izvršni direktor Bajerna Oliver Kan i sportski direktor Hasan Salihamidžić održali danas sastanak sa dvojicom igrača, a Maneu je navodno saopšteno da je privremeno suspendovan.

Mane se danas izvinio saigračima, a potom mu je dozvoljeno da prisustvuje treningu. Bild ističe da će Mane zbog suspenzije da propusti nekoliko utakmica Bajerna, a najverovatnije će biti i novčano kažnjen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.