Bajern polako ispraća Manea – stigla i potvrda iz kluba

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 15:19

Bajern polako ispraća Manea – stigla i potvrda iz kluba

Fudbalski klub Bajern iz Minhena je danas objavio da Sadio Mane nije na lsiti igrača koji su u protokolu za utakmicu jer dogovara transfer.

Senegalac bi uskroo trebalo da se prisruži Kristijanu Ronaldu i Marcelu Brozoviću u Al Nasru i postane nova zvezda tamošnje lige.

Polako, Bavarci ispraćaju Manea koji bi tako posle samo jedne sezone mogao da spakuje kofere i na drugom mestu nastavi karijeru.

Mane prethodnih dana, kao što je već bilo govora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vodi pregovore sa saudijskim Al-Nasrom koji, naravno, ima jake aduta da ubedi Senegalca da dve godine pre isteka ugovora sa Bajernom pređe u Rijad.

Bajern je danas obavestio svoje navijače da je Mane van tima za meč sa Kavasakijem zbog pregovora oko transfera u drugi klub.

Ukoliko ode, ostaće upamćeno da je za Bavarce odigrao 25 utakmica i postigao sedam golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.