Bajern napravio ISTORIJSKI TRANSFER

Izvor: OkRadio.rs, 27.Apr.2021, 12:37

Bajern napravio ISTORIJSKI TRANSFER

Fudbalski klub Bajern iz Minhena potvrdio je da će od naredne sezone glavni trener tog tima biti Julijan Nagelsman. Perspektivni stručnjak (33) će sa Bavarcima potpisati ugovor do juna 2026. godine.   Takođe, ugovor sa aktuelnim trenerom Hansijem Flikom biće raskinut na leto.   "Nagelsman predvodi novu generaciju trenera. Uprkos mladosti, ima impresivnu karijeru. Uvereni smo da ćemo sa njim imati velike uspehe kao i prethodnih godina. Želeo bih da se zahvalim Fliku u ime celog Bajerna. Preuzeo je tim u teško vreme, a zatim osvojio šest trofeja, a sedmi će uskoro uslediti. Želimo mu sve najbolje", rekao je predsednik Bajerna Herbert Hajner.   Sportski direktor Hasan...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

SVETSKI REKORDER SA 33 GODINE: Sa Lapcigom je činio čuda, a sada za 25 miliona evra seda na klupu Bajerna

Izvor: Kurir, 27.Apr.2021

Trener fudbaler Lajpciga Julian Nagelsman će od naredne sezone sedeti na klupi Bajerna iz Minhena, potvrdio je taj klub, uz informaciju da je ugovor potpisan na pet godina, i stupa na snagu od 1. jula 2021.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.