BRUTALNO: Novi dres reprezentacije Srbije izgleda MOĆNO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO: Novi dres reprezentacije Srbije izgleda MOĆNO! (FOTO)

Da li sa njim napadamo Norvešku?

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije je baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo, a naš nacionalni tim bi u Norvešku mogao da otputuje u novoj opremi.

Orlovi dobijaju novu opremu. Tačnije novi dres za utakmice na gostujućem terenu. Reč je o beloj opremi sa tamno plavom kragnom. Tu je i grb FS Srbije koji je urađen retro. Još nije precizirano kada će ga predstaviti naša kuća fudbala, ali očekuje se uskoro, jer bi debi mogao da ima u Oslu protiv Norveške.

Kako izgleda novi dres Srbije možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Puma spremila veliko iznenađenje, novi dres "orlova" u Oslu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020

Kako vam se čini ovakvo rešenje?..Srbiju očekuju ključne utakmice za plasman na EURO 2020, prva prepreka biće u Oslu gde će "orlovi" odmeriti snage sa Norveškom...Izgleda da će izabranici Ljubiše Tumbakovića izaći na teren u potpuno novom izdanju pošto su danas "procurele" slike novog gostujućeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.