Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAZILCI PRETE: Nejmaru šest meseci suspenzije!?

Brazilski fudbalski klub Santos zatražio je od Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) da suspenduje napadača Barselone Nejmara na šest meseci, zbog nekompletnog transfera iz 2013. godine. 

Kako su preneli brojni španski mediji pozivajući se na dobro obavešteni katalonski Sport, brazilski klub se oseća izdanim od strane Nejmara i od FIFA su zatražili da suspenduje napadača Barse na pola godine.
Pored toga, Santos takođe traži odštetu od 55 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << miliona evra.
Podsetimo, Nejmar je više puta ponovio da je on sve radio transparentno, odnosno u dogovoru sa klubom i da je njegov transfer u Barselonu reguralan.
Inače, Nejmar će u narednom periodu pregovarati sa Barselonom oko potpisivanja novog ugovora.
The post BRAZILCI PRETE: Nejmaru šest meseci suspenzije!? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nejmaru šest meseci suspenzije?

Izvor: OkRadio.rs, 15.Okt.2015

Brazilski fudbalski klub Santos zatražio je od Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) da suspenduje napadača Barselone Nejmara na šest meseci, zbog nekompletnog transfera iz 2013. godine. Kako su preneli brojni španski mediji pozivajući se na dobro obavešteni katalonski Sport, brazilski klub...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.