BOMBA sa Ostrva - Miha se seli u Englesku?!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''BOMBA'' sa Ostrva - Miha se seli u Englesku?!

Da li je vreme za Mihin novi izazov?

Srpski fudbalski stručnjak i bivši selektor našeg nacionalnog tima Siniša Mihajlović godinama radi u Italiji, gde je tokom trenerske karijere već promenio nekoliko klubova, ali prema poslednjim informacijama iz Engleske, postoji mogućnost da se ovog leta preseli na Ostrvo!

Naime, tamošnji portal The72.co.uk danas je preneo svoja saznanja da je Lids zainteresovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Mihajlovićeve usluge, pošto je još uvek u potrazi za novim trenerom, posle odlaska Gerija Monka.

Inače, Monk je nedavno napustio Eland Roud i potom se preselio na klupu Midlsbroa, a izgleda da bi Mihajlović mogao da bude ''prvi pik'' za njegovog naslednika u Lidsu.

Ukoliko se ove najave obistine, mogli bismo sledeće sezone mogli da gledamo i srpski trenerski derbi u Čempionšipu - Siniša Mihajlović vs Slaviša Jokanović, koji je ove sezone uspešno vodio ekipu Fulama.

Ipak, Mihajlović je još uvek pod ugovorom sa Torinom, njegov tim je ovu sezonu završio u sredini tabele, a sledeće bi trebalo da napadne plasman i na evropsku scenu.

Ali, nikad nije svejedno kada zovu sa Ostrva...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mihajloviću ponuda sa Ostrva

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2017, 00:05

Srpski trener Siniša Mihajlović mogao bi da se preseli u Englesku, tvrdi portal The72.co.uk...Mihajlović, koji ima ugovor sa Torinom, trebalo bi da sedne na klupu Lidsa, saznaje taj izvor...Lids se takmiči u drugoj ligi (Čempionšipu) i nedavno se rastao sa trenerom Gerijem Monkom, koji je preuzeo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.