Izvor: Pančevac-online.com, 03.Avg.2023, 16:38

SVIM NAVIJAČIMA ŽELJE BESPLATNE KARTE ZA PRVU SUPERLIGAŠKU UTAKMICU U PANČEVU Evo gde ih možete preuzeti!

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva, u drugom kolu MocartBet Superlige Srbije, u subotu, 5. avgusta, od 20 sati, na Sportskom centru „Mladost“ dočekuje Mladost iz Lučana. FK Železničar je saopštio da će ulaz za sve navijače pančevačkog kluba biti besplatan. Ulaznice se za ovu utakmicu ne će naplaćivati, ali ih je potrebno preuzeti na biletarnici, […] The post SVIM NAVIJAČIMA ŽELJE BESPLATNE KARTE ZA PRVU SUPERLIGAŠKU UTAKMICU U PANČEVU Evo gde ih možete preuzeti! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

DOM OMLADINE PANČEVO: Povodom Međunarodnog dana mladih 11. i 12. avgusta žurke u Dvorani Apolo ULAZ BESPLATAN!

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Avg.2023

Dom omladine Pančevo i ove godine obeležava Međunarodni dan mladih uz dve sjajne žurke koje građani već dugo očekuju. Prva žurka biće održana u petak, 11. avgusta u Dvorani Apolo od 21 čas, a posetioci će uživati u zvucima kantautorke Tejlor Svift, dobitnice 12 Gremi nagrada, sa preko 18...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.