BATIĆ TRAŽI HITNE PROMENE U FSS

Izvor: Kurir, 17.Okt.2010, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BATIĆ TRAŽI HITNE PROMENE U FSS

BEOGRAD - Predsednik Demohrišćanske stranke Srbije (DHSS) Vladan Batić zatražio je danas hitne kadrovske promene u Fudbalskom savezu Srbije (FSS), kao i da političari odmah izađu iz svih organa upravljanja klubova Prve i Druge fudbalske lige.

BEOGRAD  - Predsednik Demohrišćanske stranke Srbije (DHSS) >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vladan Batić zatražio je danas hitne kadrovske promene u Fudbalskom savezu Srbije (FSS), kao i da političari odmah izađu iz svih organa upravljanja klubova Prve i Druge fudbalske lige.

Batić traži i da pripadnici ekstremnih navijačkih grupa odmah budu odstranjeni iz uprava klubova.

Prema navodima Batića, Ministarstvo pravde svojim autoritetom, a Visoki savet sudstva po funkciji, trebalo bi odmah da aktiviraju sve sudske postupke protiv ekstremnih navijača.

Te postupke, traži Batić, trebalo bi rešavati po hitnoj proceduri i u njima sprovoditi rigoroznu kaznenu politiku.

Na kraju saopštenja, Batić od tužilaštva zahteva da odmah krenu u procesuiranje krivičnih prijava protiv navijača delikvenata.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batić: Potrebne hitne kadrovske promene u FSS

Izvor: Politika, 17.Okt.2010

BEOGRAD – Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Vladan Batić ocenio je da su hitno potrebne kadrovske promene u Fudbalskom savezu Srbije (FSS), kako bi se izašlo iz iz fudbalsko-navijačke krize u zemlji...Poslanik Batić je u saopštenju dostavljenom Tanjugu takođe ocenio da političari treba...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.