Avramovski na pozajmici u Novom Sadu

Izvor: Mondo, 31.Avg.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avramovski na pozajmici u Novom Sadu

"Drago mi je što ću ponovo igrati u srpskom fudbalu", poručio je Avramovski.

Foto: MN Press

Najzvučnije pojačanje Voše poslednjeg dana prelaznog roka!

Daniel Avramovski (22) u Novi Sad stiže kao pozajmljeni fudbaler ljubljanske Olimpije, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Ovaj fudbaler je karijeru počeo u Rabotničkom da bi 2014. godine, nakon dobre sezone na pozajmici uj Đorče Petrovu, stigao u Crvenu zvezdu za koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odigrao tek 12 mečeva i postigao jedan gol. Zvezda ga je slala na pozajmicu u OFK Beograd, da bi on u decembru prošle godine postao fudbaler ljubljanske Olimpije.

"Drago mi je što ću ponovo igrati u srpskom fudbalu. Potrudiću se da doprinesem dobrim rezultatima Vojvodine", kazao je Avramovski u kratkoj izjavi za MONDO.

Ugovore sa Vojvodinom potpisali su Ognjen Đelmić (ex Željezničar) i Park In-Hjuk (ex Hofenhajm) koji su prethodnih dana bili na probi kod "lala", dok je odlučeno da sa Denije Pavlovićem, nekadašnjim članom Borca, ne bude formalizovana saradnja.

Vojvodina je danas inače ostala bez glavnog finansijera kluba pošto je Dragoslav Vuković odlučio da podnese ostavke na sve funkcije u klubu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.