Avram Grant pimplovao… Do dva!

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Feb.2012, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avram Grant pimplovao… Do dva!

Nikad Avram Grant nije profesionalno igrao fudbal, zato i ne čudi što loptu na treninzima skoro i ne pipa. Juče je napravio izuzetak, tokom zagrevanja, pokušao je da pimpluje.
Uspeo je da izbroji do dva.

Jeste li videli tu veštinu? Samo da znate da ne mogu to dva puta da ponovim – zasmejao je Grant igrače Partizana.
Kasnije je pojasnio da se ni u Čelziju nije hvatao za loptu.
Na jednom treningu igrači su pucali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << penale Peteru Čehu i niko nije pogodio. Onda sam uzeo loptu i zatresao mrežu. Hteli su da još, govorili su: „šefe, hajde da vas vidimo ponovo”. A ja sam znao da ne mogu dva puta da pogodim, pa sam samo odmahnuo rukom: „nema potrebe, jednom je sasvim dovoljno” – ispričao je anegdotu Avram Grant.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Аvram Grant pimplovao… Do dva!

Izvor: Utakmica.rs, 05.Feb.2012

Nikad &#1040;vram Grant nije profesionalno igrao fudbal, zato i ne čudi što loptu na treninzima skoro i ne pipa. Juče je napravio izuzetak, tokom zagrevanja, pokušao je da pimpluje. Uspeo je da izbroji do dva. – Jeste li videli tu veštinu? Samo da znate da ne...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.