Australijanci menjaju selektora posle Mondijala

Izvor: S media, 24.Mar.2010, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijanci menjaju selektora posle Mondijala

Selektor fudbalske reprezentacije Australije Holanđanin Pim Verbek najavio je danas da će posle prvenstva sveta u Južnoj Africi napustiti klupu te selekcije.

- Bilo mi je teško da donesem ovu odluku posle više od dve godine uspešne saradnje, ali je presudila želja za novim izazovima u poslu - rekao je Verbek.

Holandski stručnjak je selekciju Australije preuzeo decembra 2007. godine i uspešno je proveo kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kvalifikacije za Mondijal i Azijski kup,.izgubivši samo četiri od 27 odigranih utakmica.

- Verbek je obavio izuizetan posao ostvarivši najbolje moguće rezultate - izjavio je predsednik Australijske fudbalske federacije Ben Bakli.

Verbek, koji je na Mundijalima 2002. i 2006. godine radio kao pomoćni trener na klupi reprezentacije Južne Koreje nije se izjasnio o eventualnom novom angažmanu. Australija će na prvenstvu sveta u Južnoj Africi, od 11. juna do 11. jula, igrati u grupi D sa reprezentacijama Srbije, Gane i Nemačke....

Vest u celini možete pročitati na sajtu sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.