Atomski fudbal na Enfildu, Bijelsa odmah odgovorio Klopu, ali zbog ovoga je Liverpul šampion! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 19:08

Atomski fudbal na "Enfildu", Bijelsa odmah odgovorio Klopu, ali zbog ovoga je Liverpul šampion! (video)

Dva pogotka u uvodnim minutima susreta.

Fudbaleri Liverpula krenuli su u odbranu titule, dočekali su na startu nove sezone povratnika u najviši rang, ekipu Lids junajteda.

Postave pogledajte OVDE.

Poveli su već u četvrtom minutu, novajlija Koh je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, Salah je preuzeo odgovornost i sa bele tačke matirao Melijea.

Ipak, usledio je jak odgovor Lids, prvo je Košta postigao pogodak, koji je poništen zbog ofsajda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda u 12. minutu gosti stižu do izjednačenja.

Sjajan pas Kalvina Filipsa ka Herisonu, koji uspeva da pobege Arnoldu i uđe u kazneni prostor "Redsa", namesti se na udarac i matira Alisona za 1:1.

Ipak, nije dugo trebalo Livepulu da povrati prednost, desetak minuta kasnije nakon kornera Robertsona najbolje u kaznenom prostoru Lidsa skače Van Dajk, koji glavom matira Melije za 2:1.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vatromet na "Enfildu", Salah rešeta i sa novom frizurom! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020

Kakav meč u Liverpulu...Šampion je u odbranu titule krenuo sa svog stadiona, dočekali su povratnika u najviši rang, Lids junajted...Nakon prvog poluvremena vode sa 3:2...Postave pogledajte OVDE...Poveli su već u četvrtom minutu, Salah je bio precizan sa bele tačke, nakon što je novajlija Koh...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.