Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko tuži Barselonu kod FIFA zbog Grizmana

Madridski Atletiko planira da tuži Barselonu kod Svjetske fudbalske federacije (FIFA) zbog toga što su čelnici katalonskog kluba samovoljno stupili u kontakt sa Antoanom Grizmanom i njegovim članovima porodice.

Direktor Barselone Giljermo Amor potvrdio je da su zastupnici kluba razgovorali sa roditeljima i sestrom Grizmana oko mogućeg transfera, što u Atletiku vide kao teško kršenje pravila.

Zato su iz Atletika odlučili da se obrate FIFA i upute zvaničnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << žalbu.

"Atletiko Madrid osuđuje Barselonu zbog ponovljenih kontakata sa Griezmanom i njegovim okruženjem. Grizman ima važeći ugovor sa Atletikom i to na dug period. Takvi potezi mogu da naruše konkurenciju u Primeri", saopštio je Atletiko.

Barselona je već imala problem sa FIFA oko kršenja prava za transfere mladih fudbalera i zbog toga bila suspendovana zabranom dolazaka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Atletiko tuži Barselonu kod FIFA zbog Grizmana

Izvor: B92, 19.Dec.2017

Madridski Atletiko planira da tuži Barselonu FIFA jer su čelnici katalonskog kluba samovoljno stupili u kontakt sa Antoanom Grizmanom i njegovom porodicom...Direktor Barselone Giljermo Amor potvrdio je da su zastupnici kluba razgovorali sa roditeljima i sestrom Grizmana oko mogućeg transfera, što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.