Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko proterao ekstremne navijače

Španski fudbalski klub Atletiko Madrid izbacio je iz kluba sedmoricu svojih članova, a ekstremnoj navijačkoj grupi, za koju je policija utvrdila da je učestvovala u tuči sa navijačima Deportiva u kojoj je umro jedan navijač La Korunje, zabranila je ulazak na stadion.

"Među identifikovanima je 15 osoba koji kažu da su navijači Atletiko Madrida, od kojih su sedmorica članovi našeg kluba. Ti članovi su automatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izbačeni zbog učešća u fatalnoj tuči", navodi se u saopštenju Atletika.

Takođe, radikalnoj navijačkog grupi "Atletiko Front" zabranjeno je da prisustvuje utakmicama kluba na "Visente Kalderonu".

U tuči navijača u nedelju, uoči utakmice Atletika i Deportiva, umro je 43-godišnji navijač Fransisko Havijer Romero.

Ovde možete da pogledate snimak ubistva nesrećnog navijača. Video je uznemiravajućeg sadržaja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.