Aston Vila želi Milana Jovanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2009, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila želi Milana Jovanovića

BIRMINGEM - Engleski fudbalski premijerligaš Aston Vila ponovo je zainteresovan da angažuje srpskog reprezentativca Milana Jovanovića, objavili su danas ostrvski mediji.

Novinar dnevnika "Miror" tvrdi da je menadžer Aston Vile Martin O'Nil spremio ponudu belgijskom Standardu iz Liježa da u januarskom prelaznom roku dozvoli Jovanoviću da promeni sredinu.

O'Nil je izuzetno zainteresovan da angažuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napadača srpskog državnog tima i spreman je da značajno pojača obeštećenje koju je prethodna dva puta nudio Standardu za Jovanovića.

Engleski mediji podsećaju da je Aston Vila prvo početkom ove godine bila zainteresovana da angažuje Jovanovića i da je Standardu nudila obeštećenje od 13,5 miliona evra, ali da je belgijski klub odbio tu ponudu.

Istu sumu klub iz Birmingema nudio je u proteklom letnjem prelaznom roku, ali je belgijski prvoligaš ponovo odbio da pusti 28. godišnjeg Jovanovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Aston Vila želi srpskog reprezentativca

Izvor: Sportal.rs, 30.Sep.2009

Aston Vila ponovo je zainteresovana da angažuje srpskog reprezentativca Milana Jovanovića, objavili su ostrvski mediji. Novinar dnevnika "Miror" tvrdi da je menadžer Aston Vile Martin O'Nil spremio ponudu belgijskom Standardu iz Liježa da u januarskom prelaznom roku dozvoli Jovanoviću da promeni...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.