Aston Vila potvrdila pregovore sa Solskjearom

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2012, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila potvrdila pregovore sa Solskjearom

Trener Moldea otkrio da je u pregovorima sa klubom iz Premijer lige
Norveški klub potvrdio da je njihov trener Ole Gunar Solskjear u pregovorima sa Vilom. Ova vest se u medijima pojavila u poslednjih 24 sata nakon što je avion Aston Vile viđen u Norveškoj.
Veruje se da je Solskjear tim avionom otputovao nazad u Englesku zajedno sa čelnicima kluba da bi se sastao sa predsednikom kluba Rendijem Lernerom.
’’Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << klub Molde je upoznat sa interesovanjem Aston Vile i svestan je da trenutno Aston Vila i Ole Gunar Solskjear pregovaraju’’ navodi se u saopštenju kluba iz Norveške.
Predsednik Moldea Tarje Nordstrand Jakobsen dodao je: ’’Menadžment Moldea je od prekjuce upoznat sa interesovanjem Aston Vile’’.
Izvori blizu Aston Vile insistiraju da klub ima još kandidata za mesto trenera, ali bivši napadač Mančester Junajteda trenutno ima najveće šanse da zameni Aleksa Mekliša.
Kao relativni početnik u trenerskom poslu Solskjear je proveo godinu dana na klupi Moldea, gde je osvojio prvu titulu prvaka u istoriji kluba.
Budimir Vasilijević
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.