Arteta dobija prvo pojačanje u Arsenalu

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arteta dobija prvo pojačanje u Arsenalu

Fudbalski klub Arsenal blizu je dogovora sa brazilskim Flamengom o dovođenju na pozajmicu odbrambenog igrača Pabla Marija.

Kako je preneo Skaj, dogovor je u ponedeljak "visio", ali je ostvaren pomak i uverenje je da bi transfer 26-godišnjeg igrača uskoro trebalo da se realizuje.

Arsenal je, navodno, izmenio stuktruru dogovora, nakon što je direktor Flamenga tvrdio da su promenili uslove.

Londonski klub će imati mogućnost otkupa ugovora. Španski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbaler je prošlog vikenda bio u Londonu, ali se vratio u Brazil na pripreme sa Flamengom.

Očekuje se da će se uskoro vratiti u Veliku Britaniju i obaviti poslove oko transfera.

Ako Arsenal uspe da ga dovede, Mari će biti prvo pojačanje trenera Mikela Artete, koji je u decembru preuzeo klub.

Arteta je rekao da hitnost dovođenja Marija nema veze sa nedavnom povredom defanzivca Škodrana Mustafija, koji će duže odsustvovati sa terena.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.