Arsenal zaradio 27 miliona, navijači nezadovoljni ulaganjem u tim

Izvor: Blic, 26.Feb.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal zaradio 27 miliona, navijači nezadovoljni ulaganjem u tim

Engleski fudbalski klub Arsenal saopštio je da je za poslednjih šest meseci ostvario prihod od 27 miliona dolara zahvaljujući prodaji vodećih igrača.

Arsenal je prodao Robina van Persija Mančester junajtedu za 35 miliona dolara, novčane rezerve su porasle na 187 miliona dolara, ali navijači nisu zadovoljni, jer novac nije potrošen na pojačavanje ekipe.

Ovaj engleski klub poslednjih osam sezona nije osvojio trofej, a u Ligi šampiona treba da nadoknadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << minus od 1:3, ukoliko želi da eliminiše Bajern iz Minhena i plasira se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Pored toga, u opasnosti je da se sledeće sezone ne učestvuje u Ligi šampiona, jer je trenutno peti na tabeli Premijer lige. U Ligu šampiona iz engleske lige kvalifikovaće se prva četiri kluba.

Povezane vesti: Venger: Znao sam da će Van Persi praviti razliku u Junajtedu Van Persi: Iz poštovanja prema klubu, Vengeru i navijačima nisam proslavio gol Venger priznao da se pribojava Van Persija: Mogao bi da nas proganja Vengeru ne prijaju Van Persijevi golovi za Junajted Venger: Ne napadajte Žirua, nije lako naslediti Van Persija
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.