Arsenal po navici letuje u Aziji

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal po navici letuje u Aziji

Engleski fudbalski klub Arsenal saopštio je da će tokom leta otići na turneju po Aziji, tokom koje će odigrati utakmice u Maleziji i Kini.

Na sličnoj turneji londonske "tobdžije" bile su prošlog leta, a sada ih u julu očekuju dueli sa dva lokalna prvoligaša u Kuala Lumpuru i Hong Kongu, kao i sudar sa Mančester sitijem u Pekingu.

Arsenal će 24. jula u Kuala Lumpuru odigrati meč protiv selekcije najboljih igrača lige Malezije, a tri dana kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Pekingu će igrati protiv Mančester Sitija.

Turneja će se završiti 29. jula utakmicom protiv ekipe Kičija u Hong Kongu.

Engleski klubovi već duži niz godina imaju praksu da tokom leta prave turneje po Aziji.

Na ovom kontinentu televizijski prenosi utakmica Premijer lige su izuzetno gledani, a engleski klubovi imaju veliki broj navijača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.