Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 00:30

Arapi, mogli ste i više

Fudbalski klub Al Haledž ušao je u trku za Dušana Tadića i poznata je konkretna ponuda.
Preneli smo danas da su brojni timovi zainteresovani za kapitena naše reprezentacije i doskorašnjeg lidera Ajaksa, ali sve su to još spekulacije. Najkonkretniji je do sada bio Bešiktaš, pa se turski mediji studiozno bave njegovom budućnosti.
Tako su preneli da je Al Haledž danas imao sastanak sa Dušanom i njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << predstavnicima preko „Zoom“ aplikacije i da su mu ponudili ugovor na dve godine uz neto platu koja iznosi 5.000.000 godišnje, uz bonuse. 
S obzirom na to koliko su tamošnji klubovi novca utrošili na brojna imena, za čoveka koji je jedan od najboljih asistenata u Evropi u poslednjoj deceniji, ovo deluje malo iz te perspektive. Ali, možda to Dušanu bude potaman.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.