Arangu za ugriz dva meča suspenzije

Izvor: B92, 07.Apr.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arangu za ugriz dva meča suspenzije

Bivši igrač Majorke i Borusije iz Menhenhgladbaha Huan Arango, trenutno član meksičke Tihuane, suspendovan je na dve utakmice zbog ujedanja igrača Montereja.

Reprezentativac Venecuele, posle poraza svog tima od 4:3, u stilu Urugvajca Luisa Suaresa, ujeo je za rame igrača Montereja Hesusa Savalu.

Glavni sudija to nije registrovao, ali je Disciplinska komisija Fudbalske federacije Meksika naknadno donela odluku o suspenziji, pošto se Arango javno izvinio Savali, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekavši da je bio "frustriran i iznerviran".

Po ujedanju protivničkih igrača 'najpoznatiji' je Suarez, koji je na Mundijalu u Brazilu prošle godine suspendovan na 10 utakmica jer je ugrizao Italijana Đorđa Kjelinija, a prethodno je 'ujedao' Branislava Ivanovića iz Čelsija, kao i igrača PSV Otmana Bakala, dok je nosio dres Ajaksa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suarez iz Venecuele: Arango kažnjen zbog ujedanja rivala

Izvor: Blic, 07.Apr.2015

Nekadašnji fudbaler Majorke i Borusije iz Menhenhgladbaha Huan Arango, trenutno član meksičke Tihuane, suspendovan je na dve utakmice jer je na meču protiv Montereja ugrizao protivničkog igrača, prenosi AFP...Reprezentativac Venecuele, nakon poraza svog tima od 4:3, po ugledu na Urugvajca Luisa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.