Apel bivšeg kapitena crno-belih: Navijači da napune stadion, karta za Bojse nema cenu

Izvor: BKTV News, 21.Nov.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel bivšeg kapitena crno-belih: Navijači da napune stadion, karta za Bojse nema cenu

Ovo je pravi put za domaći fudbal!

Bivši kapiten fudbalera Partizana Zvonimir Vukić pozvao je navijače crno-belih da kupe karte i daju veliku podršku ekipi u odlučujućem meču protiv Jang Bojsa za prolaz u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Partizan nastavlja akciju započetu od duela sa albanskim Skenderbegom da ulaznice na blagajni kupuju uprava, fudbaleri i stručni štab.

"Do sada nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uobičajno da karte kupuju igrači, članovi stručnog štaba i uprava. Ali ovo je pravi put za domaći fudbal koliko god delovalo bolno u prvi mah. Partizan zaslužuje podršku vernih navijača posebno kada govorimo o utakmicama koje igraju u Evropi. Pozivam ih da kupe svoju personalizovanu kartu i dođu na stadion. Lepa uspomena, a biće još lepša ako Partizan pobedi i nastavi proleće u Evropi. Onda ova karta neće imati cenu", rekao je Vukić, a prenosi klupski sajt.

Vukić je u tri mandata nosio dres Partizana, ukupno sedam godina i za to vreme osvojio četiri titule prvaka države i dva kupa.

Utakmica 5. kola B grupe Lige Evrope Partizan - Jang Bojs igra se u četvrtak od 21.05.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.