Antisemitizam od strane čekićara

Izvor: B92, 26.Nov.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antisemitizam od strane 'čekićara'

Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske (FA) mogla bi da kazni Vest Hem zbog neprimernog ponašanja navijača na utakmici protiv Totenhema.

Meč u Londonu završen je pobedom Totenhema od 3:1, a gostujući navijači uzvikivali su antisemitske parole i skandirali pristalicama Lacija koji su prošle nedelje u Rimu noževima izboli nekoliko navijača "pevaca" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uoči utakmice dva tima u Ligi Evrope.

Na tribinama "Vajt Hart Lejna" moglo se čuti "Adolf Hitler dolazi po vas", što je bilo namenjeno pristalicama Totenhema, za koji tradicionalno navija veliki broj Jevreja, prenosi "San".

"Nije trebalo to da rade, ali verujte da je to trenutno jedna od mojih poslednjih briga. Moraću da preslušam snimak i onda dam komentar", rekao je menadžer Vest Hema Sem Alerdajs.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bolesno: navijači Vest Hema "imitirali" zvuk gasne komore zbog "Totenhemovih Jevreja"

Izvor: Blic, 26.Nov.2012

Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske (FA) mogla bi da kazni Vest Hem zbog neprimernog ponašanja navijača na utakmici 13. kola Premijer lige protiv Totenhema...Meč u Londonu završen je pobedom Totenhema od 3:1, a gostujući navijači uzvikivali su antisemitske parole i skandirali pristalicama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.