Antić: Odlučiću da li ostajem selektor

Izvor: S media, 28.Jun.2010, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Odlučiću da li ostajem selektor

Radomir Antić najavio je danas da će tek odlučiti hoće li ostati selektor fudbalske reprezentacije Srbije. On smatra da reprezenatacija Srbije nije dživela neuspeh na Mundijalu.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je na današnjoj konerenciji za novinare da smatra da ovo što se desilo na SP nije neuspeh i da iz cele priče izlazi fudbalski jači. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

-Imam vremena da odlučim da li ostajem selektor fudbalske reprezentacije Srbije, rekao je Antić.

On nije želeo da komentariše kritike koje je na njegov račun izneo predsednik F S S Tomislav Karadžić.


Antić smatra da su srpski reprezentativci na SP dali sve od sebe i da su na pravi način prezentovali svoju zemlju, ali da je faktor sreće bio presudan.

On je zapitao i zašto se u Srbiji ne priča o sudijskim odlukama, posebno o mogućem penalu protiv Australije.

-Zašto je nama četvrti sudija svira penal protiv Gane, zašto nije bila ista situacija i kada je Kejhil igrao rukom, pita se Antić.

Na kritike koje se upućuju na račun igrača i učinka reprezentacije odgovara jasno:

-Pogledajte kak su prošle druge svetske selekcije, mislim na svestkog prvaka Italiju, Francusku pa i Englesku. Obratite pažnju i sa kakvim utiskom se vraćaju u svoje zemlje. A pogledajte i Fiin sajt i komentare na igru srpskih momaka, ukazuje Antić.

Antić će prema svemu sudeći ostati selektor fudbalske reprezentacije Srbije i na prijateljskoj utakmici Srbija-Grčka u avgustu, ali i tokom kvalifikacija za EP koje počinju u septembru.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Antić: Ugovor me obavezuje

Izvor: TV Avala, 28.Jun.2010

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić podsetio je danas, odgovarajući na pitanje novinara da li će ostati na tom mestu tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, da je sa Fudbalskim savezom Srbije (FSS) potpisao ugovor do 2012. godine, čime je preuzeo takvu obavezu.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.