Anri odbio Aston Vilu, postaje trener Monaka?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anri odbio Aston Vilu, postaje trener Monaka?

Legendarni francuski fudbaler Tijeri Anri odbio je i ponudu engelskog drugoligaša Aston Vile jer pregovara sa Monakom, javlja Skaj Sport.

Nakon što je nedavno odbio i Bordo, Anri je glavni kandidat da preuzme Monako i u njemu započne samostalnu trenersku karijeru, na istom mestu kao i fudbalsku.

Bivši golgeter Arsenala i Barselone slovio je kao ozbiljno rešenje za klub iz Birmingema, ali je odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se povuče u poslednjem trenutku kao u razgovorima sa Bordoom.

Veruje se da je zato što mu je ponuđeno da nasledni Leonarda Žardima u Monte Karlu, nakon očajnog starta u Ligi 1 i samo jedne pobede u devet utakmica.

Žardimu sleduje novčana kompenzacija za prerani raskid saradanje, a Anriju tim sa mnogo potencijala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Žardim smenjen u Monaku, Anri pred promocijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018, 07:06

Fudbalski klub Monako otpustio je danas trenera Leonarda Žardima zbog loših rezultata na startu sezone, saopšteno je na sajtu kluba...Portugalski stručnjak smenjen je nakon očajne serije od čak 10 utakmica bez pobede, među kojima su tri remija i 18. mesta na tabeli francuske Lige 1...Žardim je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.