Andrija Živković: Hvala vam ljudi, nisam očekivao... Mnogo mi znači

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Živković: Hvala vam ljudi, nisam očekivao... Mnogo mi znači

Sivić hvali Benfikinog ofanzivca

Andrija Živković se vratio na stadion koji ga je lansirao u fudbalske zvezdice Evrope. Mladi ofanzivac je meč protiv Norvežana započeo kao rezervista, ali čim je ušao sa klupe, pokazao je koliko mu nedostaju utakmice i koliku želju za igranjem ima.

Živković je nekoliko puta promešao Norvežane, predstavljao konstantnu opasnost i naterao desnog beka Norveške >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da zatrese sopsvbenu mrežu za konačnih 2:0. Čim bi lopta bila kod njega, nešto bi se dešavalo u igri Srbije... Podsetio je malo na onog igrača sa Mundijalita i zaslužio apaluze sa tribina u Humskoj.

„Hvala publici na ovacijama, nisam to očekivao. Baš mi je mnogo značilo. Kao i ovaj gol koji sam postigao posle skoro godinu dana na ovom stadionu. Fenomenalan osećaj. Imamo dobar rezultat, 2:0 nije loše, ali ima i druga utakmica, kojoj moramo ozbiljno da pristupimo. Znali smo kakav nas rival čeka i da će biti teško. Sada treba da se što bolje pripremimo za revanš“.

Na konstataciju da se ne vidi da ne igra u klubuz i da mu fale utakmice u nogama, Andrija je kratko odgovorio:

„Stvarno ne mogu da pričam o klubu. Takvi su tamo zakoni“.

Selektor Tomislav Sivić je pohvalio Živkovića posle utakmice.

„I pre utakmice sam rekao da nikada Andrijin kvalitet nije bio sporan. Procenili smo da bi njegov ulazak mogao da promeni tok. Drago mi je što je na „svom“ stadionu promenio rezultat“, zaključio je Sivić.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.