Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 12:03

Ančeloti hvali Jovića, mediji ga sele na Ostrvo: Srbin na radaru Arsenala i Vest Hema

Srbin ponovo u centru pažnje fudbalske javnosti

Uoči današnjeg susreta sa Majorkom na konferenciji za medije Karlo Ančeloti je govorio o statusu igrača trenutno van fokusa, a među njima i o Luki Joviću čiji je rad strateg Real pohvalio, naglasivši da je sa Iskom promenio dinamiku utakmice sa Valensijom. Međutim, paralelno sa pričama koje nagoveštavaju novu priliku za Srbina u madridskom klubu, u medijima se pojavila informacija da bi uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mogao da napusti Santjago Bernabeu.

Kako tvrdi Eurosport, a prenose španski mediji, Jović bi, ukoliko se ne nametne italijanskom strategu tokom jeseni, karijeru mogao da nastavi u Premijer ligi, a kandidati su Arsenal i Vest Hem.

Prema tvrdnjama istog izvora londonski premijerligaši zainteresovani su za angažman centarfora koji je kod Ančelotija upisao tek 21 minut, a ukoliko mu se status ne promeni u narednim mesecima mogao bi da usledi definitivni rastanak. Eventualna saradnja sa Arsenalom ne bi predstavljala prvi posao između dva kluba u prethodnom periodu imajući u vidu prelazak Martina Edegarda, a planove ostrvljana mogli bi da pokvare klubovi iz Nemačke i Italije, imajući u vidu Jovićevu želju da u slučaju odlaska iz Madrida karijeru nastavi u Bundesligi ili Seriji A.

Izvesno je da će značajan faktor imati i finansijski momenat s obzirom na to da je Real za dolazak Jovića iz Ajntrahta izdvojio 63.000.000 evra.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.