Altintop operisan u Nemačkoj

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Altintop operisan u Nemačkoj

Novo pojačanje madridskog Reala, turski repezentativac Hamit Altintop, uspešno je operisan u Nemačkoj zbog problema sa leđima.

Operativni zahvat obavljen je uspešno, a Altintop će u minhenskoj bolnici ostati do subote ujutro – saopštio je španski fudbalski vicešampion.
Turski igrač sredine terena u maju je prešao iz minhenskog Bajerna u Real Madrid, sa kojim je potpisao četvorogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ugovor.
Altintop (28) je jedan od trojice fudbalera, koje je trener Žoze Murinjo doveo od završetka sezone. Na „Santjago Bernabeu” za sada su još stigli Nuri Sahin, takođe Turčin, i španski napadač Hose Kaljehon.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varan u Realu za deset miliona evra

Izvor: B92, 27.Jun.2011

Real Madrid potpisao je šestogodišnji ugovor sa Rafaelom Varanom iz Lansa, preneli su španski mediji, koji navode da je transfer koštao deset miliona evra...Varan ima 18 godina i igra na poziciji centralnog odbrambenog igrača, a prošle sezone je na 23 utakmice postigao dva gola...Lans je zbog loših...

Nastavak na B92...

Real dao 10 miliona za Varana

Izvor: RTS, 28.Jun.2011, 11:13

Fudbalski klub Real Madrid potpisao je šestogodišnji ugovor sa odbrambenim igračem Rafaelom Varanom iz Lansa, preneli su španski mediji koji navode da je transfer koštao deset miliona evra. ..Varan ima 18 godina i igra na poziciji centralnog odbrambenog igrača,a prošle sezone je na 23 utakmice...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.