Alispahić blizu Sarajeva, »plavi« u pogonu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alispahić blizu Sarajeva, »plavi« u pogonu

Mehmed Alispahić, povremeni reprezentativac BiH, blizu je dolaska u Fudbalski klub Sarajevo. Nekadašnji fudbaler bugojanske Iskre, Šibenika i Dinama raskinuo je ugovor sa dosadašnjim klubom Rijekom i veoma je blizu postizanja dogovora s rukovodstvom "bordo" tima.

"Raskinuo sam ugovor s Rijekom i već neko vrijeme sam u kontaktu s Abulahom Ibrakovićem, sportskim direktorom Sarajeva. Dogovorili smo gotovo sve detalje. Ostali su još neki i očekujem da ću veoma brzo potpisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ugovor na obostrano zadovoljstvo", rekao je Alispahić.

Osim iskusnog veznjaka, prema nezvaničnim informacijama, blizu "Koševa" je i Ivan Kelava, nekadašnji golman Dinama i Udinezea.

Istovremeno u taboru ljutog gradskog rivala Željezničara od subote je radno. Stručni štab na čelu s Milomirom Odovićem izvršio je prozivku koja je označila početak priprema četvrtoplasiranog kluba Premijer lige BiH.

Prozivka je izvršena na "Grbavici", uz prisustvo navijača, koji su aplauzom dočekali novog trenera. Nakon toga održan je i prvi trening na vještačkoj travi i tako su zvanično počele pripreme Željezničara za narednu polusezonu.

"Cilj ostaje isti, a to je plasman u Evropu. Prostora za napredak definitivno ima", kazao je Odović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.