Aleksandru Stanojeviću otkaz u Pekingu

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2013, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandru Stanojeviću otkaz u Pekingu

Aleksandar Stanojević nije više trener Pekinga.
Vest o otkazu dobio je u telefonskom pozivu iz Kine, a zatekao ga je u Italiji, u Torinu, gde se nalazi na „radnom odmoru“. Stanojević je po završetku sezone u Kini otputovao na Apenine kako bi proveo nekoliko dana „snimajući“ treninge Juventusa.
Stanojević je pre dva meseca produžio ugovor sa Pekingom, tako da je vest o otkazu iznenadila ne samo srpskog trenera, već i kinesku fudbalsku scenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Peking je osvojio treće mesto u prvenstvu i plasirao se u Ligu šampiona Azije, tako da nije bilo rezultatskog razloga za otkaz.
Stanojević je potvrdio vest da mu je u telefonskom razgovoru uručen otkaz, međutim, odbio je da komentariše rastanak sa Pekingom dok raskid ugovora ne dobije i u zvaničnoj formi, na papiru.
Otkaz Stanojeviću je nastavak „proterivanja“ srpskih trenera iz Kine. Pre nekoliko dana Radomir Antić je smenjen sa klupe Šandonga, iako je prvenstvo završio na drugom mestu. Simo Krunić, trener petoplasiranog Dalijena, takođe je smenjen dok je odmor provodio u Srbiji.
Kinu je napustio i Dragan Okuka, ali on je podneo ostavku na mesto trenera Đijancua.
Jedini je posao zadržao Svetozar Šapurić, koji je pre mesec dana produžio ugovor sa Čangčunom.
Aleksandru Stanojeviću otkaz u Pekingu
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLOBODAN: Stanojeviću otkaz u Kini

Izvor: Dzungla.org, 17.Dec.2013

Bivši trener Partizana napušta Peking Guan sa kojim je pre tri meseca produžio ugovor OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.