Aleksa Radovanović pobednik kragujevačke “Pimp zone“

Izvor: Kragujevac.rs, 08.Jun.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksa Radovanović pobednik kragujevačke “Pimp zone“

Karavan “Pimp zona“ Radija S, sinoć je gostovao u Kragujevcu. Zabavno takmičenje u pimpovanju fudbalske lopte organizuje se u desetak gradova, povodom predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji.

U ime grada, Karavan “Pimp zona“ Radija S koji je održan u Pešačkoj zoni, dočekao je prof.dr Nedeljko Manojlović, član Gradskog veća za obrazovanje. Profesor Manojlović je poželeo dobrodošlicu “Pimp >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << zoni“ i zahvalio se Radiju S što je upravo Kragujevac odabran kao jedan od gradova u kojima se ovo takmičenje održava jer ono promoviše mlade, sport, zdrave stilove života i podstiče takmičarski duh. Moskva je jedna od najlepših svetskih prestonica, i odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu sa prijateljima predstavlja vrednu i motivišuću nagradu za mlade. On je poželeo sreću učesnicima takmičenja kao i to da pobednik finalnog takmičenja bude upravo iz Kragujevca.

Najbolji mladi takmičar kragujevačke “Pimp zone“ je Aleksa Radovanović (15) koji je pimpovao 220 puta u minutu. Svojim rezultatom, Aleksa iz Kragujevca se direktno plasirao u finalno takmičenje “Pimp zone“ koje će se održati u Beogradu i gde će među takmičarima iz svih deset gradova biti odabran najbolji koji će sa svojih 10 prijatelja otputovati u Moskvu. “Pimp zona“ Radija S nastavlja da obilazi gradove po Srbiji do finalnog takmičenja. Do sada je obišla Leskovac, Kraljevo, Novi Sad i Kragujevac.

Bez obzira na pol i godine, na ovo takmičenje mogu da se prijave svi građani. Prijavljeni učesnici imaju zadatak da bilo kojim delom tela, bez pomoći ruku pokažu veštinu pimpovanja fudbalske lopte, a kviz je prateći deo programa.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.