Alegri protiv Adanija, sukob nije od juče, ima veze sa basketom! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri protiv Adanija, sukob nije od juče, ima veze sa "basketom"! (video)

Juče je eksplodiralo, ali u stvari, rasprava traje duže...

Evropu je obišla svađa Alegrija i Lele Adanija sinoć posle meča između Intera i Juventusa. To nije sukob koji je nastao juče, a videlo se da je Alegri pobesneo, na putu ka svlačionici je urlao da više neće davati izjave.

Naime, prošle godine je Alegri posle meča u kome je Juventus na neverovatan način preokrenuo utakmicu protiv Intera u Milanu i osvojio najvažnije bodove u borbi za titulu, Alegri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je voditeljima u studiju Kataneu i Adaniju objasnio da fudbal nije košarka.



"Jeste li igrali košarku nekada. Tu je teško napraviti šemu i akciju, a zamislite tako nešto u fudbalu. Jednostavno, teorija pada u vodu na tolikom terenu i nikakve šeme i unapred spremna rešenja ne prolaze. I u basketu je nemoguće, na kraju se svede u završnici kada je tesno da date najboljem igraču u ruke i da on postigne koš",
objasnio je Alegri.

"Non parlo più con nessuno"

Allegri furioso dopo la lite con #Adani 😡#InterJuve pic.twitter.com/m1Faa7lCYV

— Goal Italia (@GoalItalia) 28. април 2019.

Tada je Adani rekao da trener Juventusa nije u pravu, da postoji tajm-aut za razliku od fudbala, da trener ima itekako uticaja.

Međutim, Alegri smanjuje značaj trenera, poznat je po svojim ubeđenjima da odlučuju igrači, a ne šeme i taktike i nije opsednut detaljima, iako ga smatraju za najboljeg taktičara na svetu.

On kaže da je fudbal mnogo jednostavniji od nauke kojom ga prave.

Juče je izgubio nerve, napao Adanija koji je njegov neumoran kritičar, a iskreno, i navijač Intera.

Spaleti se inače kada je ovo video, nasmejao i rekao, "Lele je uspeo da iznervira čak i Alegrija, stvarno je nesnosan".

Alegri poludeo na bivšeg reprezentativca: "Nemaš ti pojma o fudbalu!" https://t.co/6f7OQhSEW8

— Sportske.net (@sportske) 27. април 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.