Al-Kelaifi čuo Nejmara!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al-Kelaifi čuo Nejmara!

Predsednik fudbalskog kluba Pari sen Žermen je spreman da plati koliko treba.

Nejmarova izjava je danas uzburkala fudbalsku javnost.

On je izjavio da ne zna šta budućnost donosi, zagonetno je rekao da bi možda mogao da završi u Mančesteru, a možda i u Eibaru, ali mediji uveliku spekulišu da ova njegova izjava ima pozadinu.

Naime, mišljenje mnogih su da bi Nejmar uskoro mogao da zatraži promenu sredine, kako bi pobegao iz senke Lea Mesija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

On je osvojio brdo trofeja sa Barselonom, ali mnogi veruju da žudi za najvećim individualnim priznanjem, koje teško da će dobiti ukoliko nastavi da igra pored Mesija u timu.

Mogao bi dakle Brazilac da ide, a više o svemu tome u nastavku.

Sve to izgleda je upalilo lampicu na "Parku Prinčeva". Prema poslednjim informacijama, koje prenosi pouzdani italijanski novinar Đanluka Di Marcio, predsednik Pari sen Žermena Naser Al-Kelaifi, spreman je da aktivira klauzulu u Nejmarovom ugovoru!

Ona iznosi 222 miliona evra, Kelaifi je voljan to da plati, sada kada je čuo da Nejmar nije 100% uveren da će ostati na "Kamp Nou".

Ukoliko bi pomenuta ponuda stigla na "Kamp Nou", Barsi bi ruke bile vezane, te bi odluku donosio upravo brazilski fudbaler.

Nema sumnje da bi od Parižana dobio i sjajnu platu, podsetimo samo da je njegov zemljak Dani Alveš dobio preko 13 miliona evra godišnje, a imao bi priliku i da pokori Evropu sa Parižanima, te bi u tom slučaju nesumnjivo bio jedan od glavnih kandidata za osvanje "Zlatne lopte".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.