Ajntraht ima novo pojačanje

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 23:42

Ajntraht ima novo pojačanje

Fudbalski klub Ajntraht saopštio je danas da je potpisao petogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem Herte Džesikom Ngakamom.

Herta, koja je prošle sezone ispala iz Bundeslige, saopštila je da je učinila sve što je mogla da ubedi Ngakama da ostane. Ovaj 22-godišnji fudbaler je u Hertu stigao kao šestogodišnjak.

"Ostaću navijač Herte", napisao je Ngakam na svom Tviter nalogu.

Ngakam je u Bundesligi debitovao u maju 2020. godine kao 19-godišnjak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao je 37 ligaških utakmica i postigao šest golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nani se vratio u Tursku

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 03:44

Portugalski fudbaler Nani (36) novi je igrač Adane Demispor, potvrdio je danas turski klub.. Portugalac je potpisao sa Adanom ugovor na dve godine, od kojih je jedna fakultativna, objavio je klub na svom Tviter nalogu.. Prošle sezone Nani je nastupao u Australiji za Melburn.. Nani je od 2007. do 2014....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.