Ajaks dovodi Tadiću pomoć iz Srbije

Izvor: B92, 14.Nov.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks dovodi Tadiću pomoć iz Srbije

Fudbalski klub Ajaks planira da im od naredne sezone prvi golman bude Predrag Rajković.

To prenosi holandski portal "voetbalzone.nl", dok "De Telegraaf" seli trenutnog golmana ekipe u PSŽ, Barselonu ili Totenhem za 50 miliona evra.

Kako se navodi, Ajaks se ne nada da će i naredne sezone zadržati Onanu, čuvara mreže koji već nekoliko sezona blista u dresu "kopljanika".

Interesovanje za Onanu je ogromno i on će najverovatnije napustiti svoj klub >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << narednog leta, a Ajaks se namerio da u ekipu uvrsti još jednog Srbina, posle Dušana Tadića.

Odlični 24-godišnji golman reprezentacije Srbije Rajković nalazi se u formi života braneći za francuski Rems i ove sezone je na 13 utakmica sačuvao mrežu čak devet puta, čime je najbolji u Ligi 1.

Rajković je karijeru počeo u Jagodini, ali ubrzo je nastavio u Crvenoj zvezdi, odakle je za 3 miliona evra prešao u Makabi iz Tel Aviva.

Od ove sezone brani za Rems i trenutno je najbolji golman lige i jedan od čuvara mreže sa najboljom statistikom u "ligama petice", pa prelazak u klub većeg renomea i ambicija izgleda kao logičan korak.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.