Aguero ostaje u Mančester sitiju

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguero ostaje u Mančester sitiju

Napadač Mančester sitija Serhio Aguero rekao je da je zadovoljan u klubu i odbacio mogućnost povratka u Španiju.
(FOTO: AP)

Srećan sam, dobro me tretiraju u klubu. Vrlo je mirno u Sitiju – drugačije je nego da igrate u Španiji ili Argentini. Jedino što radim je – uživam u fudbalu, odmaram se, sedim u kući, šetam i jedem u miru – rekao je Aguero za Dejli Miror.
Španski mediji spekulisali su da bi bivši napadač Atletiko Madrida >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mogao da pređe u Real. Aguero je rekao da je napredovao od dolaska u Premijer ligu.
Engleski fudbal je brz i to vam omogućava da razvijate koncentraciju i da poboljšate tehniku. Svakodnevno učite, a mislim da imam još mnogo toga da naučim. Iz svake utakmice, ako gledate ili igrate, možete da naučite nešto. Kao i u svakom poslu, znate šta bi trebalo da radite, a šta ne – rekao je argentinski reprezentativac.
Aguero je ove sezone postigao 13 golova za Siti i proglašen je za najboljeg fudbalera u oktobru u Premijer ligi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Želim da završim karijeru u Realu

Izvor: Beta, 22.Nov.2013

BEOGRAD, 22. novembra 2013. (Beta) - Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao jeu petak da razmatra mogućnost da završi karijeru u tom klubu...Mediji su špekulisali da će se Ronaldo vratiti u Mančester junated, nakon.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.