Agire i zvanično selektor Japana

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agire i zvanično selektor Japana

Meksički fudbalski trener Havijer Agire i zvanično je postavljen za selektora japanske reprezentacije, umesto Alberta Zakeronija koji je podneo ostavku posle eliminacije u grupnoj fazi Mundijala u Brazilu.

Tehnički direktor Japanske fudbalske federacije (JFA) Hiromi Hara saopštio je da je Upravni odbor odobrio angažman Agirea.

Pedesetpetogodišnji Agire, koji je doveo Meksiko do osmine finala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mundijala 2002. i 2010, zarađivaće kao selektor Japana oko 2,45 miliona dolara godišnje.

Očekuje se da bivši trener Espanjola stigne u Japan u narednih nekoliko dana, a prvi put će voditi selekciju u prijateljskim mečevima protiv Urugvaja 5. septembra i protiv Vencuele četiri dana kasnije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Agire novi selektor Japana

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014

Meksički trener Havijer Agire je imenovan za novog selektora Japana, saopštio je Fudbalski savez te zemlje. .. ..Kako se navodi u saopštenju, 55-godišnji Agire je potpisao četvorogodišnji ugovor... ..Japan je posle eliminacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Brazilu ostao bez selektora...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.