Agent bacio žišku - Bejl i Ronaldo opet zajedno?

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent bacio "žišku" - Bejl i Ronaldo opet zajedno?

Ima smisla, ali ovo je klasično dizanje cene...

Džonatan Barnet je zakuvao vatru. On je naime agent Gareta Bejla, ali i Vojćeha Šćešnjog, poljskog golmana.



"Vojćeha su hteli svi, ali Juventus mu je obećao da će naslediti Bufona i ispunio obećanje, on ne želi da razmišlja o bilo kakvim ponudama".


"Što se Bejla tiče, nije nemoguće da dođe u Juventus, dobro mu je u Realu, ali ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbal stvari su moguće", zapalio je Englez vatru.

Naime, postoji priča da bi Juventus kupio Bejla, ako im ne prodaju Marsela, a Velšanin bude na pijaci, jer Alegri veruje da bi u 3-5-2, ili čak kao levi bek, Bejl uspeo da se vrati na nivo iz Totenhema.



"Dolazak Ronalda u Seriju A, znači da sada svaki igrač razmišlja o Italiji"
, dodao je Barnet.

Juve je zainteresovan za Iska, ali čini se da Siti ima sve razloge da ubedi Andalužanina. Italijani bi Marsela, ali su dobili korpu od Pereza.

Ronaldo i Bejl ponovo zajedno?

"Zašto da ne, njih dvojica vole da igraju zajedno", dodao je Barnet, a nama se čini da tvrdi pazar, jer bi Bejl mogao da se vrati u Englesku narednog leta, pre svega jer ga u Madridu ne vole, a i Perez želi da okrene stranicu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.