Advokat: Nisam razočaran

Izvor: Sportal.rs, 11.Okt.2014, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat: Nisam razočaran

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat kao da se "pretplatio" na rezultat 1:1. U prijateljskoj utakmici sa Francuzima bilo je 1:1, a isti rezultat ponovljen je u kvalifikacionoj utakmici sa Jermenijom.

- Nisam razočaran na kraju, ali ovo je bila utakmica na kojoj smo morali da damo gol, a to nismo uradili na vreme, protiv ekipe za koju smo znali da će igrati defanzivno. Nije bila dobra utakmica ni sa jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << strane, moramo da se popravimo, radili smo dobro da osvojimo bod i to je dobro - rekao je Holanđanin za RTS nakon meča u Jerevanu i dodao da je ekipu sačuvao golmann Vladimoir Stojković kojije u 82. minutu odbranio penal.

- Golman nas je sačuvao.

Već u utorak, u drugom meču kvalifikacija za EVRO 2016 u Francuskoj u Beogradu će gostovati Albanci.

- Važno je da navijači dođu na stadion u pozitivnom raspoloženju. Ovaj tim je u drugom poluvremenu pokazao da zna da radi, da se bori. Vratili smo se, ali moramo da popravimo situaciju. Kvalitet postoji, ali nisam ga video tokom cele utakmice, osim u pojedinim trenucoma. Video sam neke stvari, mnogo stvari koje smo morali da pobedimo - kazao je Advokat i najavio taktičke promene.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.