Advokat: Iznenađen sam pritiskom

Izvor: B92, 13.Okt.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat: Iznenađen sam pritiskom

Selektor Srbije Dik Advokat rekao je da će protiv Albanije igrati u istoj formaciji kao na gostovanju Jermeniji pre tri dana (1:1).

Holanđanin je istakao da je meč sa Albanijom važan ali da nije presudan u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, pa je iznenađenj pritiskom medija.

"Imamo kvalitet, samo moramo da spustimo emocije. Fudbal je jedino što nas zanima, želimo da pružimo dobru partiju, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dešavanja van terena nas ne interesuju. Razmišljamo samo o tri boda", rekao je Advokat

Advokat je istakao da će napraviti nekoliko izmena u odnosu na meč protiv Jermenije, ali da neće menjati sistem igre.

"Neću promeniti formaciju. Vidim da je prisutan veliki pritisak u javnosti, odigrali smo jedan meč, a mediji prenose kao da je poslednji i presudan. Iznenađen sam, ponašamo se kao da Srbija mora da pobedi svaku utakmicu, a rezultatom u Jermeniji možemo da budemo zadovoljni s obzirom na dešavanja na terenu", naveo je Advokat.

Advokat je otkrio da će za meč biti spreman Lazar Marković, koji je propustio veći deo susreta u Jerevanu zbog povrede.

"Imam dobar osećaj da će Marković igrati, to su pokazali pregledi. Moramo da odigramo pametnije nego protiv Jermenije, posebno bolji moraju da budu pojedinci", naglasio je Advokat.

Albanija gostuje Srbiji u utorak od 20:45 na stadionu Partizana, u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Ako želite bolje da se upoznate sa sledećim rivalom Srbije u kvalifikacijama, koji ima motiv više za pobedu vredan miliona evra, pratite LINK.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokat:“Nećemo menjati formaciju“

Izvor: FudbalSrbija.net, 13.Okt.2014

„Neću promeniti formaciju. Vidim da je prisutan veliki pritisak u javnosti, odigrali smo jedan meč, a mediji prenose kao da je poslednji i presudan. Iznenađen sam, ponašamo se kao da Srbija mora da pobedi svaku utakmicu, a rezultatom u Jermeniji možemo da budemo zadovoljni s obzirom na dešavanja...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.